Stanari Karađorđeve na broju 21 požalili su se našem portalu kako ne mogu da spavaju od buke koja se gotovo svake večeri dešava u "Konzulat baru". Reditelj Mladen Mitrović, jedan od "žrtava" buke, istakao je za naš portal da su dosad pisali velikom broju službi, ali bez odgvora.

Mitrović je za naš portal istakao da je jasno da ljudima koji drže bar, ali i posećuju isti, ne može niko ništa, te su njihove prijave uzaludne. On potom opisuje i situaciju koja se dogodila s vlasnikom „Pink“ televizije Željkom Mitrovićem.

Pročitajte još:

Policija je u više navrata dolazila u pomenuti lokal, ipak, ništa se nije promenilo, te su stanari i dalje morali da trpe nesnosnu buku. Naš sagovornik je potom ispričao da se jedne večeri, kada se pojavilo nekoliko vozila MUP s rotacijom, ponadao da će konačno neko stati na put njihovom mukama, međutim, tada se dogodila interesantna situacija.

„Izašli smo na terasu i videli smo neverovatnu scenu – jedan mladić, verovatno zaposleni, čistio je nešto što je ličalo na krv sa pločnika ispred ulaza u bar. Sa druge strane ulice bilo je parkirano nekoliko policijskih automobila, a na nedavno renoviranom pločniku ispred naše zgrade dva automobila hamera i jedna limuzina“, ispričao je Mitrović i dodao:

„Dok smo supruga i ja pokušavali da shvatimo šta se desilo, videli smo da iz bara izlazi vidno pijani Željko Mitrović sa svitom ljudi. Jedan iz njegove skupine odlazio bi do policajaca i razgovarao sa njima, a zatim se vraćao do automobila i tako nekoliko puta. Nije prošlo mnogo, a u feštu su se uključili i trubači, tako da je ulicom sve odjekivalo. Potom je Mitrović oterao policajce i nastavio sa svojom predstavom ispod našeg prozora“, kaže sagovornik.

Inače, ono što je poznato jeste da se u pomenutom lokalu okupljaju ljudi bliski Srpskoj naprednoj stranci (SNS), ali i vrhu države.

BONUS video: Ovo je novi dvorac Željka Mitrovića na Dedinju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare