Foto:Screenshot/Youtube/PR MUP RS

Banjalučka ATV objavila je danas fotografiju dvojice muškaraca obučenih u crno sa kacigama na glavi za koje se veruju da su učestvovali u likvidaciji Slaviše Ćuluma, koji je likvidiran danas u automobilu u blizini porodične kuće u banjalučkom naselju Dragočaj.

„Pozivamo građane da ako su primetili osobe i motocikl da to domah prijave policiji na telefonski broj 122“, poručili su iz MUP-a Srpske čiji ljudi intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva Slaviše Ćuluma koji je likvidiran danas.

Prema poslednjim informacijama dvojica osumnjičenih su viđeni su u banjalučkom naselju Dragočaj, javlja ATV

Podsetimo, Slaviša Ćulum ubijen je jutros u sačekuši u blizini kuće u kojoj živi njegova majka u banjalučkom naselju Dragočaj. Brutalno ubistvo desilo se u sred bela dana. Prema nezvaičnim informacijma Ćulumovo telo pronađeno je u „Golfu 6“, a policija je zatekla jeziv prizor na mestu ubistva.

Prema informacijama koje objavljuju banjalučki mediji ubijeni Ćulum izašao je pre desetak dana iz zatvora gde je izdržao kaznu za pokušaj ubistva Jovana Jošila.

Brojne policijske snage opkolile su naselje Dragočaj u potrazi za ubicom, a u toj poteri angažovan je bio helikopter MUP-a Srpske, a na teren su izašli i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske sa psima. Na mesto gde je Ćulum likvidiran, stigli su bil i načelnik PU Banjaluka i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

Slaviša Ćulum je odranije bio poznat policiji. Bio je označen kao vođa kriminalne grupe koja je činila niz krivičnih dela. Na teret mu se stavlja pokušaj ubistava Jovana Jošila, kada je u vatrenom obračunu ubijen i Ćulumov mlađi brat Nedeljko. Slaviša Ćulum bio bio je pod istragom i zbog akcije „Trezor“. Ni tokom suđenja nije bilo mirno kada je bilo reči o Slaviši Ćulumu,  koji je pretio da će posle izdržavanja zatvorske kazne osvetiti svog ubijenog brata.

Autor: Andrej Mlakar/ATV

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar