Foto: Printscreen/YouTube/Il Crivello

Italijanska policija uhapsila je dvojicu srpskih državljana Aleksandra D. (45) i Dušana O. (19), kao i Italijana Kristiana B. (21I), koji se sumnjiče da su pokušali da provale u jednu zgradu u Napulju, a potom prilikom bekstva od policije pokušali da pregaze službenike.

Kako prenose italijanski mediji, policija je 3. avgusta uočila dvojicu sumnjivih muškaraca kako proučavaju jednu zgradu u tom gradu, u koju su nameravali da provale. Nakon što su osumnjičeni uvideli da su razootkiveni, po njih je došao automobil u kome je bila jedna osoba.

Policajci na motociklima su najpre pokušali da zaustave osumnjičene, a lopovi su tom prilikom udarili jedan motor sa dvojicom policijskih službenika, a potom krenuli da beže. Otpočela je potera za ovim beguncima, a osumnjičeni su sve vreme iz automobila na policiju bacili alate za provalu, kako ne bi bili uhvaćeni.

Pogledajte kako je izgledala potera za beguncima:

Ipak, policija je ubrzo uspela da sustigne osumnjičene, nakon čega je ustanovljeno da su uhapšeni Srbi i Italijan od ranije poznati policiji i da iza sebe imaju policijske dosijee.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare