Slavica i Petrika Zarić, roditelji ubijene Julijane Paunović kažu da su sa zetom Vinkom Paunovićem imali ranije problema, a da je njihova ćerka Julijana bila žrtva porodičnog nasilja.

„Ona je sa njim od svoje 14. godine i ludo ga je volela. Mi smo joj govorili da se razvede i da ga napusti, ali ona nije htela. Govorila je da je to njen dom“, počinju svoju ispovest roditelji Julijane Paunović koju je muž Vinko hicima iz pištolja ubio sinoć u njihovoj porodičnoj kući u mestu Starčevo kraj Petrovca na Mlavi, a potom izvršio samoubistvo.

Foto:Screenshot/Facebook/Julijana Paunovic

Vinko je proteran iz Austrije gde su zajedno živeli sa sinom upravo zbog porodičnog nasilja i zabranjen mu je ulaz u tu zemlju. On se tada doselio u rodno Starčevo i bavio se poljoprivredom ali ih je zapravo porodično izdržavala Julijana koja je ostala da živi i radi u Austriji.

„Mislim da u toj kući jednu noć nije mirno spavala. Vinko je bio nasilan, pogotovo kad popije. Jednom je zapretio da će nas sve pobiti“, kaže Slavica Zarić, majka ubijene Julijane Paunović.

Podsećanja radi, oružje kog je Vinko upucao Julijanu imao je u legalnom posedu, potvrđeno je za portal Nova.rs. Tragičnom događaju prethodilo je obeležavanje krsne slave porodice Paunović, a iz tužilaštva nam je rečeno da u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

Bonus video: Domaćinstvo porodice Paunović

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar