Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Screenshot/Facebook/Julijana Paunovic

Komšije i rodbina okupljaju se i izjavljuju saučešće porodici Paunović posle tragičnog događaja koji se desio juče popodne oko 18.30 kada je Vinko Paunović hicima iz pištolja ubio suprugu Julijanu, a potom i pucao sebi u glavu. Članovi porodice nisu bili u stanju da pričaju sa novinarima, ali celo Starčevo u opštini Petrovac na Mlavi je još u šoku posle sinoćnjeg stravičnog događaja.

“Ovako nešto ne pamtimo! Pre 20 godina dogodio se sličan zločin u susednom mestu, ali ne kod nas. Oni su imali dva sina, jedan je živeo u Austriji sa majkom, a drugi koji je bio bolestan je živeo ovde. Kada je on umro, to ih je sve pogodilo”, kaže jedna meštanka Starčeva.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, Paunovići su sa sinom Bojanom živeli u Austriji. Pre nekoliko godina Vinko je proteran iz te zemlje najverovatnije zbog porodičnog nasilja. Julijana i Bojan su ostali u toj zemlji.

Kako se može čuti na licu mesta Julijana je bila u dobrim odnosima sa članovima Vinkove porodice i njegov čin sih je posebno pogodio i zato i ne žele da pričaju sa novinarima.

“Julijana je bila izuzetna osoba, jako ljubazna i prijatna. Svi su je voleli i sve je zapanjilo to što je Vinko uradio. Niko to nije očekivao. Velika tragedija ne samo za porodicu Paunović, nego i za celo selo. Ne treba nama rat, mi ćemo se sami istrebiti”, kaže jedan meštanin Starčeva.

Kako je potvrđeno za portal Nova.rs, Vinko Paunović je vatreno oružje iz kog je ubio suprugu imao u legalnom posedu.

Bonus video: Ubistvo samoubistvo u selu Telečka kod Sombora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar