Požar koji je jutros buknuo u objektu nadomak Kliničkog centra Srbije vatrogasci su lokalizovali i u njemu, prema prvim informacijama portala Nova.rs, nema povređenih.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, do požara je došlo najverovatnije zbog vatre u takozvanoj server prostoriji. Navodno, goreli su kablovi u kanalima u toj prostoriji koja se nalazi u prizemlju.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Na licu mesta je bilo 26 vatrogasaca – spasilaca sa pet vozila, policija i Sektor za vanredne situacije. Kako reporter Nova.rs javlja s terena, požar je lokalizovan.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Svi radnici iz ovog objekta evakuisani su čim je došlo do požara, rekao je komandir Vatrogasno spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„U 8.14 časova dobili smo dojavu da nešto gori u objektu u izgradnji pored Kliničkog centra. Nakon 7 minuta vatrogasne službe su uspešno došle na teren. Pre nego što su vatrogasne ekipe stigle, jako bitno da su svi radnici i ljudi iz okiline već bili evakuisani. Goreo je objekat na -1 spratu od 10 kvadrata. Goreli su elektrokablovi. Uzrok požara će utvrditi MUP. Prilikom požara nije bilo povređenih ni nastradalih lica“, rekao je Majstorović.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Vatrogasci su primili poziv u 8.40, a sedam minuta kasnije su bili na licu mesta.

Bonus video: Kineski tržni centar u plamenu

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar