Foto: Arhiva

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da se obave sve neophodne provere u vezi s incidentom koji se dogodio sinoć ispred restorana brze hrane "Pončo" na Novom Beogradu, kada je lider LDP čedomir Jovanović razbio staklo na izlogu, navodno jer su ga prethodno napali huligani okupljeni u navijačkoj grupi "Hijene".

Tužilaštvo je naložilo policiji da pribavi izjave svih svedoka ovog incidenta, uključujući i vlasnika restorana „Pončo, kao i video snimke sigurnosnih kamera koje se nalaze na tom, ali i okolnim objektima.

„Po pribavljanju svih navedenih podataka policiji će biti izdat nalog za dalje postupanje“, saopšteno je danas iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

Jovanović je podsetimo, ranije danas izjavio da je razbio izlog jer ga je napala grupa huliogana koja se svakodnevno okuplja u obližnjem kafiću i sa kojom svakodnevno ima problem. Tokom  uviđaja, Jovanović je navodno verbalno napao i policiju, a alko-testom utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola.

Lider LDP je potom, oko 23 sata, odvezen patrolnim džipom u policijsku stanicu Novi Beograd, a za njim je odmah potom krenula i njegova supruga.

Njegova supruga oglasila se odmah nakon incidenta za Nova.rs rekavši da su njenog supruga napali navijači prilikom izlaska iz automobila.

„Čeda je izlazio iz auta, kada su ga napala dvojica navijača“, kaže Jelena za Nova.rs i dodaje da se to već dešavalo.

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je za „Probudi se“ na televiziji Nova S da se sinoćnji incident ispred kioska na Novom Beogradu, kada je stolicom razbio izlog, dogodio nakon što je napadnut i zatim poručio napadačima da mu ne dolaze pred kuću.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare