U velikoj akciji beogradske policije uhapšeni su V. U. (32) i F.I. (30) zbog sumnje da su u četvrtak ujutru u Kaluđerici likvidirala vlasnika ugostiteljskih lokala "Hram" i "Košuta" Dragana Ristića (61) zvanog Čađa. Službenici MUP osumnjičene su uhvatili na prepad i odmah im stavili lisice na ruke.

V. U. (32) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, dok se F.I. (30) sumnjiči da je učinio teško ubistvo u pomaganju. Naime, V. U se sumnjiči da je pucao u poznatog ugostitelja, dok se drugi uhapšeni tereti da mu je obezbedio automobil korišćen u likvidaciji, a koji je naknadno pronađen zapaljen u beogradskom naselju Mirijevo.

Pogledajte akciju:

Policija je osumnjičene uhvatila na prepad, a jedan od dvojice privedenih muškaraca zatečen je u kafiću dok je sedeo za stolom. Njima su odmah stavljene lisice na ruke.

Podsetimo, ubijeni Ristić bio je kum Željka Rutovića, kontroverznog biznismena i jednog od aktera filma „Vidimo se u čitulji“, koji je prošle godine osuđen na četiri godine i četiri meseca zatvora zbog ranjavanja vlasnika televizije „Hepi“ Predraga Rankovića Peconija.

Pročitajte još...

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare