Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Na društvenim mrežama objavljen je snimak unutrašnjosti zgrade u kojoj se dogodila eksplozija kada je vlasnik jednog stana, Đorđe A. (56), aktivirao više kilograma eksploziva.

Naime, kako se vidi na snimku, zgrada je u potpunosti urušena. Vrata od stanova gotovo da ne postoje, svuda naokolo je šut, staklo i različiti predmeti.

„Ovako izgleda zgrada u centru Smedereva nakon razorne eksplozije koju je izazvao vlasnik jednog od stanova aktivirajući eksploziv. Stanarima je sada svaka pomoć potrebna, pa apeluju na sve ljude dobre volje kao i na nadležne institucije da im pomognu u sanaciji zgrade i stanova kako bi ponovo imali krov na glavom“, stoji u opisu snimka.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Stepenište je gotovo neprohodno, a krov zgrade u jednom delu ne postoji.

Podsetimo, u četvrtak uveče oko 20.35 časova, u centru Smedereva, dogodila eksplozija kada se, prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac Đorđe A. (57) razneo sa više kilograma eksploziva. Dvoje mladih, brat i sestra, zadobili su teške povrede. Mladić Nikola P. (27) je u eksploziji zadobio teške povrede oka, a prema prognozama lekara, on će na jednom oku trajno izgubiti vid. Devojka Miljana P. (24) ima višestruke posekotine na telu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar