Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Privatna arhiva, Shutterstock

Brajan Volš, koji je u Bostonu optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, pristigao je u sud gde bi danas trebalo da bude nastavljen postupak koji se vodi protiv njega.

Volš je policijskom „maricom“ sproveden do suda gde je, u pratnji čuvara, vezan lisicama, uveden u zgradu suda. Kako se može videti na snimcima bostonskih medija, Volš izgleda znatno drugačije nego prilikom ranijih pojavljivanja – skratio je kosu, znatno smršao…

Telo ubijene Srpkinje do danas nije nađeno i veruje se da je razloženo u postrojenjima za uništavanje otpada. Tužilaštvo će slučaj dokazivati na osnovu tragova krvi na njenim stvarima, nađenim na deponiji.

Slučaj ubistva Ane Volš, čije telo do danas nije nađeno, a osnovano se sumnja da je uništeno u postrojenjima za razlaganje otpada, već skoro četiri meseca izaziva veliku pažnju javnosti u Srbiji, ali i u Americi.

Mediji su detaljno izveštavali najpre o potrazi sa nestalom ženom, majkom troje dece koja je bila veoma uspešna u poslu sa nekretninama i koja je nastala prvog novogodišnjeg jutra, kada je navodno krenula na službeni put iz Bostona u Vašington.

Bonus video: Snimak ubistva Davorina Baltića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar