Novi Sad 23.06.2021. Pucnjava, policija, uviđaj, uvidjaj
Ilustracija Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Automobil je jutros oko tri sata uleteo u prodavnicu nameštaja na uglu ulica Marka Miljanova i Šumadijske na Podbari u Novom Sadu.

Kako 021.rs saznaje, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih, mada je u automobilu pored vozača bilo putnika.

Šteta od nezgode je velika jer je „fijat“ beogradskih tablica znatno oštećen, dok će salon nameštaja morati da osim zamene izloga, uradi i druge popravke u delu gde se vozilo zaustavilo.

Kako kažu komšije, prava je sreća da nije bilo povređenih jer je automobil koji se kretao iz pravca Ulice Filipa Višnjića i produžio pravo, na uglu sa Ulicom Marka Miljanova udario u bankinu, zatim proleteo pored drveta i uleteo u izlog prodavnice ne udarivši u zidove.

„Izgleda da je vozilo išao brže od dozvoljenog, a nema ni tragova kočenja, mada je kolovoz bio klizav zbog kiše. Imali su neverovatnu sreću da su nakon izletanja i udaranja u bankinu izbegli da se sudare sa drvetom ili zidom zgrade. Ko zna šta bi bilo da su nešto od toga udarili, samo su uništili staklo izloga i deo nameštaja“, kaže za 021.rs jedan od komšija.

Građani su za 021.rs naveli da su i ranije imali situacije da bude sudara na uglu ulica Filipa Višnjića i Marka Miljanova, ali ne ovakvih.

Za sada nije poznat uzrok udesa niti kakvu će prijavu policija podneti protiv vozača.

Bonus video: Saobraćajka kod Umke

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar