Pucnjava u ulici Cara Dušana u Zemunu Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Supružnici Milan i Verica Kričković, koje je Dušan Vujić ranio nešto posle 14 sati iz pištolja, prevezeni su u bolnicu sa teškim povredama. Kako saznajemo sa terena, ranjeni Milan zadobio je tri prostrelne rane, dok je Verica dve.

Milan je ranjen sa dva metka u grudi i jedan u stomak, dok je Verica zadobila prostrelne rane u stomak i nogu.

Očevici za Nova.rs ističu da ranjene supružnike poznaju od ranije, te da ne znaju šta je moglo da dovede do ovakve tragedije.

„Verica i Milan žive u istom dvorištu gde i njihov podstanar, samo što su oni u drugoj kući. Nisam znala da su do sada imali probleme sa stanarom, a oni su uvek prema komšijama bili korektni“, kaže očekivac i komšija u Ulici Cara Dušana u Zemunu.

Kako ističe komšija, nešto posle 14 sati u ulici su se čule policijske sirene, nakon čega je izašao ispred kuće i saznao šta se desilo.

„Komšije su mi rekle da su nekog čoveka nosili na nosilima i da je bio sav krvav, ali ne znam da li su mislili na Milana. Koliko sam čuo od komšija, ništa nije ukazivalo na tragediju, čak su pojedini videli jutros videli Milana i Dušana kako kupuju hleb“, zaključuje naš izvor.

Policija je uhapsila Dušana Vujića (66), koji se sumnjiči da je danas posle 14 sati u Ulici Cara Dušana u Zemunu iz pištolja ranio dve osobe, supružnike Milana i Vericu Kričković. Kako saznajemo sa lica mesta, osumnjičeni je živeo kao podstanar ranjenih supružnika, a pucnjavi je prethodila svađa.

Prema rečima očevidaca, sve se dogodilo veoma brzo, a policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila napadača.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar