Policija je uhapsila Dušana Vujića (66), koji se sumnjiči da je danas posle 14 sati u Ulici Cara Dušana u Zemunu iz pištolja ranio dve osobe, supružnike Milana i Vericu Kričković. Kako saznajemo sa lica mesta, osumnjičeni je živeo kao podstanar ranjenih supružnika, a pucnjavi je prethodila svađa.

Prema rečima očevidaca, sve se dogodilo veoma brzo, a policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila napadača.

„Osumnjičeni je živeo kod ranjenih supružnika neko vreme, a oni su danas došli da ga posete. Reč je o dve zasebne kuće u dvorištu, a svađa između njih je izbila navodno zbog novca. U nekom trenutku, podstanar je otišao po pištolj, vratio se i krenuo da rešeta supružnike“, kaže izvor našeg portala i dodaje da ne zna odakle osumnjičenog pištolj u posedu, odnosno da li je imao dozvolu za isti.

Naš sagovornik ističe da je upravo ranjeni muškarac, i pored teških povreda, nekako uspeo da pozove policiju.

„Muškarac je sa ranama izašao iz kuće, pao je na pod i uspeo je nekako da pozove policiju. Policija je ubrzo došla na teren, upali su u kuću i odmah stavili lisice osumnjičenom. Koliko znam, ranjeni supružnici su prevezeni u bolnicu i imaju teške rane“, dodaje naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, ranjena žena je u napadu zadobila dve rane od metka, dok je njen supružnik ranjen sa tri hica.

BONUS video: Pucnjava u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare