Veštaci za zemljište svedoče sutra na suđenju Marjanoviću

Hronika 31. okt. 202111:43
Podeli:
Zoran Marjanović Foto:Tanja Milovanović/Nova.rs

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene aprila 2016. godine u Borči, treba da bude nastavljeno sutra pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem veštaka za zemljište.

Oni će se izjašnjavati o tragovima, odnosno vrsti zemlje koja je pronađena na telu žrtve, s obzirom na to da je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u Borči.

Jelena Marjanović FOTO: FACEBOOK

Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu, negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu.

Bonus video: Kamion za odnosenje smeća usmrtio bicikliskinju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar