Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs; Screenshot/Youtube/B92

Načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić reagovao je danas na tekst "Izvor Vremena: Intimne slike Hrkalović pre medija bile kod Veselina Milića", čije podatke je naš portal preneo iz najnovijeg broja nedeljnika "Vreme", a u kome je iznet podatak da je bivša državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović slala svoje intimne fotografije upravo njemu.

Saopštenje Veselina Milića prenosimo u celosti:

„U Vašim najnovijem scenskom delu „Intimne slike Hrkalović pre medija bile kod Veselina Milića“, ponovo ste izrekli laž, tačnije više laži, ovoga puta optuživši mene da su u mom posedu bile neke slike, koje mi je navodno svojevremeno slala Dijana Hrkalović i koje su iznenada, kako Vi kažete, „procurele“ po raznim tabloidima nakon njenog hapšenja i da imam pune fioke svakakvog materijala.

Izgleda da se Vaši novinari utrkuju ko će više da obmane i slaže građane. Naslušali smo se gomile laži novinara Vaše medijske kuće, kojim verovatno ne treba pridavati pažnju, ali dužnost mi je da kao odgovoran čovek ne dozvolim da dezinformišete javnost i blatite moj profesionalni ugled i ime. Na svaku Vašu laž uvek ću odgovoriti. Vaši čitaoci i javnost imaju pravo samo na tačnu i stinitu informaciju. Moram priznati da Vaše konstrukcije sa dotičnom osobom, predstavljaju zlonamerne laži u koje ni sami ne verujete.“

Podsetimo, portal Nova.rs preneo je tekst iz nedeljnika „Vreme“.

U tekstu koji se bavio kandidatima za naslednika Vladimira Rebića na mestu direktora policije otkriveno je da se Milić kleo u vernost nekadašnjoj državnoj sekretarki, ali da to trajalo sve dok je ona bila prva žena srpske policije.

Koliko je bila žena, kako se spekuliše po policijskim kuloarima, Hrkalovićeva je Miliću dokazivala i slanjem njenih intimnih fotografija. Kada je završila u pritvoru, njene fotografije su, nekako baš tada, procurele i do tabloida, piše u tekstu Vremena.

Izvori za Vreme tvrde i da je Miliću mesto budućeg direktora policije obećao lično predsednik Vučić, ali još krajem prošle godine.

BONUS VIDEO: Kosovska policija i pucnjava u Zvečanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare