Darku Kostiću nanogica 12 meseci

Hronika 11. jun. 202111:44 > 11:58
Podeli:
Darko Kostić sa advokatom, Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Modni kreator Darko Kostić osuđen je danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana kućnog zatvora zbog nedozvoljenog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja narkotika.

Kostić je na današnji pretres došao u pratnji advokata Dimitrija Ilića. Osuđen je za posedovanje leka rivotril i za nedozvoljene polno uznemiravanje nad maloletnikom, dok je za dva krivična dela, među kojima je i polno uznemiravanje jednog punoletnog lica, oslobođen.

Odbrana Kostića najavila je žalbu na presudu.

Pročitajte još:

Podsetimo, modnom kreatoru Darku Kostiću sudilo se za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan. Sem toga, kreator se teretio i za omogućavanje uživanje narkotika, a za šta je oslobođen.

Kostić je uhapšen u junu 2018. nakon što ga je maloletni L. K., učesnik jednog rijaliti programa za decu, prijavio policiji da je pokušao da ga napastvuje. Maloletnik je tvrdio da ga je Kostić namamio u svoj stan kako bi mu dao novac za fotografije, ali da mu je potom u piće sipao preparat za potenciju. Ipak, on je, kako je tvrdio, uspeo da pobegne iz stana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar