Foto:Shutterstock

Suđenje Stefanu Blagojeviću, koji je optužen da je sa Predragom Ratkovićem, bivšim pripadnikom Jedinice za specijalne operacije (JSO) ubio Vladimira Bjelanovića u Beogradu decembra 2015.godine, održano je danas u sudnici Centralnog zatvora, a kako saznajemo, zakazane su završne reči u ovom postupku nakon čega bi trebalo da bude doneta presuda. 

Na današnjem pretresu saslušan je svedok policajac, nakon čega je sudija iščitao sve dokaze, tako da je dokazni postupak završen. Za naredni pretres, 17.novembra, zakazano je iznošenje završnih reči odbrane i tužilaštva, nakon čega će biti doneta presuda.

Podsetimo, Apelacioni sud ukinuo je krajem 2018.godine presudu kojom su bivši pripadnik JSO Predrag Ratković i Stefan Blagojević bili osuđeni na po 30 godina zatvora zbog sumnje da su u decembru 2015. u Mileševskoj ulici na Vračaru ubili Bjelanovića.

Inače, optuženi Blagojević je odranije poznat policiji po razbojništvima, zbog čega je i osuđivan. Naime, on je zajedno s trojicom saučesnika bio hapšen u avgustu 2011. zbog sumnje da je pljačkao pošte i banke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar