Foto: EPA-EFE/FLORIAN WIESER

Pijani muškarac (41) iz Srbije sinoć je u Beču greškom provalio u tuđ automobil kako bi samo odspavao. Žena (37), vlasnica automobila ceo slučaj je prijavila policiji.

Jedna 37-godišnja žena je u utorak ujutru otišla do svog automobila koji je bio parkiran u pregrađu Beča. Kada je ugledala svoje vozilo, primetila je da su upaljena svetla, piše austrijski portal kosmo.at.

Pročitajte još:

Takođe, primetila je da na zadnjem sedištu njenog automobila spava čudan čovek. Ova 37-godišnjakinja je tada zamolila obližnjeg građevinskog radnika da joj pomogne da iznesu muškarca iz automobila. Građevinski radnik je izvukao usnulog čoveka iz automobila, koji je potom pobegao.

Žena je o celom događaju obavestila policiju koja je krenula u potragu. Međutim, begunac se dobrovoljno vratio kako bi dokazao svoju nevinost. Radilo se o 41-godišnjem državljaninu Srbije koji je u svoju odbranu rekao da je prethodne noći popio dosta alkohola, zbog čega je pomešao automobile. Njegova namera bila da da u njemu prespava dok se ne otrezni.

Žena (37) godina je, pak, izjavila da je sigurno zaključala svoje vozilo. Međutim, nisu pronađeni znakovi provale.

Muškarac je priveden.

BONUS VIDEO: Hapšenje makroa – akcija MUP-a

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar