Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Policija intenzivno traga za nepoznatom osobom koja je jutros u Vranjskoj banji, hicima iz lovačke puške ubila supružnike Slavoljuba M. (47) i Branku A. (43), čija su krvava tela pronađena u dvorištu njihove vikendice. Motiv ovog zločina još uvek nije poznat, a polcija trenutno ispituje njihove rođake i prijatelje ne bi li otkrila neki trag.

Na telima stradalih, konstatovane su rane, nanete vatrenim oružjem-lovačkom puškom, te policija sumnja da je u pitanju dvostruko ubistvo.

Više detalja će se znati, nakon obavljanja obdukcije od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, koja je zakazana za 21. jul.2020. godine, kao i preduzimanjem drugih radnji na otkrivanju izvršioca i prikupljanju dokaza“ navedeno je u saopštenju VJT u Vranju.

Žena koja je pronađena mrtva, prema saznanjima medija, radila je u fabrici nameštaja u Vranjskoj Banji. Nije se pojavila na poslu u ponedeljak i snaja sa kojom radi obavestila je njenog oca. Otac je otišao da proveri zašto ćerka nije došla na posao, i ispred kuće je zatekao njihova beživotna tela.

Izvori su ispričali da se radi o nevenčanom bračnom paru, te da su njihova tela pronađena oko 8 sati ujutru u donjem vešu.

Slavoljub M. (47) i njegova nevenčana supruga Branka A. (43) su prema rečima komšija nekoliko poslednjih godina unazad živeli u vikendici.

Komšije su ispričale da su prema njima bili korektni, da su se redovno javljali kada krenu na posao, te da sa njima nije bilo nikakvih problema.

Branka A. je radila u proizvodnji, a kolege su ispričale da ne veruju da je mogla nekome da se se zameri do te mere da je ubiju.

„Jutros kad su mi rekli šta se desilo prvih sat vremena nisam mogla da se saberem i organizujem da radim. Pre nekoliko nedelja sa Brankom sam pričala o kostobolji i dala joj neke smernice kako ja lečim kostobolju. Još uvek se ježim i baš sam zbunjena.Ona je bila jedna zlatna osoba, zlatna dušica, ne znam šta se to desilo. Ne možemo ništa ni da znamo dok se ne dobiju zvanične informacije, da saznamo šta se zapravo desilo“, rekla je koleginica nesrećne žene.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar