Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Mitar Lazić, upravnik zgrade na uglu Bulevara Arsenija Čarnojevića i Narodnih heroja na Novom Beogradu, u kojoj je oko 14 časova izbio požar, kaže za portal Nova.rs da na sreću u vatrenoj stihiji nije bilo povređenih.

Lazić za naš portal navodi da u trenutku požara u stanu u kome je buknula vatra nije bilo nikoga.

„Požar je izbio na 11 spratu zgrade, ali je porodica sa decom u trenutku na sreću bila na Kalemegdanu. Na sreću nema povređenih, a nadležni organi će utvrditi tačan uzrok požara kaže Lazić.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

On ističe i da su se brojni stanari veoma uznemirili, ali da na sreću nije velika tragedija.

„U ovoj zgradi živi veliki broj stanara, odnosno više od 200. Zgrada broji 79 stanova, a mogu reći da su se neki od stanara poprilično uznemirili. Najbitnije je da su svi dobro“, dodao je on.

U parku ispred zgrade u kojoj je buknuo požar nalazi se i ekipa Hitne pomoći, koja je zbrinula jednu osobu, a prema prvim informacijama pretpostavlja se da se žena samo uznemirila od šoka.

Reporteri našeg portala ispred zgrade zatekli su i nepokretnu baku koja je ležala na klupi, a koja inače živi na 11 spratu na kome je buknuo požar.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Na sreću sve je u redu i ona je dobro. Baka je nepokretna i čekamo samo kada će moći da se koristi lift kako bi smo je popeli na 11 sprat“, rekla je žena koja čuva nepokretnu staricu.

Pogledajte kako je izgledao požar:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare