Foto: N1

U požaru koji je izbio danas 14.00 sati na 11. spratu zgrade na uglu Bulevara Arsenija Čarnojevića i Narodnih heroja, na Novom Beogradu, nie bilo povređenih. Na licu mesta je trenutno puno pripadnika Vatrogasne jedinice koji navode da je požar lokalizovan.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Policijske, vatrogasne i ekipe Hitne pomoći izašle su na teren. Stanari iz stanova iznad 11. sprata i mesta požara su odmah evakuisani. Prema rečima komšija u trenutku vatrene stihije u stanu nije bilo nikoga.

„U tom stanu žive supručnici sa dvoje dece koji, na sreću, nisu bili u njemu kada je buknula vatra. Komšinica je sa dvoje dece u trenutku požara bila sa decom na Kalemegdanu , dok je njen suprug trenutno na putu u Crnoj Gori,“ priča komšinica. Ona dodaje i da za sada nije ooznat uzrok požara.

“ Sumnja se na neke plinske boce koje su držali na terasi, međutim još se ništa ne zna. Vlasnica stana je trenutno sa vatrogascima u zgradi pa ćemo saznati šta je u pitanju.

Upravnik zgrade u kojoj je izbio požar, Mitar Lazić, potvrdio je za naš portal da nema povređenih.

“ Ono što znamo je da je požar izbio na 11. spratu u stanu, ali šta je uzrok još ne znamo. Ipak, najbitnije je da niko nije povređen,“ kaže upravnik Lazić.

Reporteri Nova.rs zatekli su i jednu baku na klupi koja živi na 11. spratu i koju su vatrogasci među prvima evakuisali iz zgrade. Baka se oseća dobro, a brižne komšije su joj odmah obezbedile i jedno ćebe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram