Foto:N1

Lekari Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Nišu bore se za život mlađeg muškarca, kojeg su danas oko 13 sati spasioci izvukli sa dna bazena Sportskog centra "Čair".

Kako je agenciji Beta rečeno u UKC-u, mladić je primljen sa plućima punim vode i životno ugrožen.

„Mlađi muškarac je u trenutku prijema bio svestan, ali uznemiren i nije mogao da komunicira sa lekarima jer su mu pluća bila puna vode. U momentu prijema nije imao fizički vidljive povrede, ali je tokom pregleda ustanovljeno da ima serijski prelom rebara sa obe strane grudnog koša i prelom grudne kosti“, kazali su u UKC-u.

POGLEDAJTE JOŠ:

Prema rečima lekara, mladić je nakon što mu je voda izvučena iz pluća priključen na respirator i njegovo stanje je i dalje u teško, jer je zadobio ozbiljno oštećenje pluća.

Za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele do toga da se mladić nađe na dnu bazena u vreme kada se tamo nalazi veliki broj spasilaca i kupača.

Prema nezvaničnim informacijama, u toku popodneva niko od članova porodice i prijatelja nije u Kliničkom centru tražio informacije o stanju mladića i do tada nije bio poznat njegov identitet.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar