Mesto zlocina policijska traka policija zlocin
Mesto zločina Foto:TANJUG/ SINISA KUPINOVIC

"Nikola je bio toliko dobar da mrava ne bi zgazio. Ubijen je na Veliki petak, a na Usrks ga sahranjujemo. Izdahnuo je ocu na rukama na putu za Valjevo", kaže Dejan Mijušković, ujak Nikole Lukića (26) koji je preminuo u petak uveče nakon što je sve vreme pokušavao da spreči tuču u kafiću u kojoj ga je L.M. (46) udario staklenim dozerom za šećer u glavu.

Nikola je preminuo dva i po sata nakon tuče pošto mu nakon pregleda u Domu zdravlja na Ubu pozlilo na putu za bolnicu u Valjevu.

– Moj Nikola je sedeo sa devojkom i gazdom za stolom kada je u vidno pijanom stanju prišao muškarac u beloj majici. Pričali su 10 minuta da bi ničim izazvan, bez povoda nasrnuo na gazdu. Bila je to klasična kafanska tuča. Nikola je sve vreme pokušavao da razdvoji pijanog muškarca i gazdu da bi u jednom trenutku taj čovek u belom džemperu uzeo stakleni dozer i greškom ili namerno udario u glavu Nikolu – naglašava Mijušković za Blic.

„Nije tačno da je nakon pregleda bio u kafiću“

Ujak ubijenog mladića prepričava za „Blic“ poslednje sate života svog sestrića.

– Nikola je otišao u Dom zdravlja na Ubu gde ga je lekar pregledao. Dobro se osećao, nije imao gotovo nikakve simptome, možda male tegobe. Doktor ga je nakon pregleda pustio kući i dao mu uput za bolnicu u Valjevu u slučaju ako mu se stanje pogorša. Nikola je otišao kući i nije tačna priča u javnosti da je nakon pregleda otišao u kafić – apostrofira Mijušković.

Nažalost, ubrzo je došlo do tragedije.

Pročitajte još:

– Dva i po sata nakon tuče Nikoli je pozlilo u kući i otac je krenuo kolima da ga vozi u bolnicu u Valjevo. Izdahnuo je ocu na rukama na putu za Valjevo. Bio je sin jedinac – priča kroz suze Mijušković.

Ujak ubijenog mladića danima se pita zbog čega je došlo do tragedije.

– Taj muškarac u džemperu se dobro zna i sa mojim sestrićem. Išli su zajedno na pecanje. Svi se na Ubu znaju. Napadač je poznat kao konfliktna ličnost pogotovo u pijanstvu. Bukvalno nije bilo povoda za tuču. Nije bilo razloga, ničega. Ni biznis ni ništa – kaže Mijušković.

Napadač L. M. je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati po nalogu Višeg javnog tužilaštva i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar