Foto:Miloš Lazić/Nova.rs; goran srdanov

Stefan Dragomirović, ujak Danke Ilić (2), došao je danas oko 11 sati u policijsku stanicu u Boru gde daje izjavu povodom nestanka sestričine.

On je u policijsku stanicu došao sam.

Ujak nestale devojčice je reporterki „Blica“ dao na uvid poslednju fotografiju Danke Ilić, snimljenu kobnog dana, na kojoj se vidi devojčica zajedno sa starijim bratom. Na slici je Danka udaljena otprilike 30 metara od brata i gotovo izlazi iz vidokruga majke koja je napravila tu sliku.

Danka Ilić Foto: Društvene mreže

„Danka se na toj fotografiji nalazi 30 metara dalje od brata i majke, blizu sena i cepanica u dvorištu kuće. Možda se neko sakrio iza i sačekao pravi trenutak. To je poslednja fotografija koja se nalazi u telefonu moje sestre i slikana je u 13.20 sati“, rekao je ranije za Blic Dankin ujak.

Pročitajte još:

Dankin ujak je ispričao i sve o trenutku kad je devojčica nestala.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Moja sestra Ivana je otišla do automobila da starijem sinu donese vodu koja je bila na mestu suvozača. Devojčica je ostala u dvorištu, to je bio trenutak od samo par sekundi. Kada se vratila, Danke nije bilo“, tvrdio je ujak Stefan Dragomirović, opisujući trenutak nestanka devojčice.

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) ušla je u sedmi dan. Zasad nema informacija o tome šta se detetu desilo.

VIDEO: Snimci iz Beča na kojima se navodno vidi Danka Ilić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare