Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Užička policija uhapsila je P.M. (20) i M.M. (20) iz Beograda zbog sumnnje da su u subotu na Zlatiboru, uz pretnju, oštećenog uveli u automobil i tražili od njega da pozove druga da donese 1.000 evra, a kako saznajemo, otmici je prethodio sukob tokom novogodišnje noći.

Ministar policije Aleksandar Vulin govorio je danas u televizijskom gostovanju na TV Prva o slučaju otmice na Zlatiboru navodeći da su prekršioci privedeni pravdi, te da je reč o mladićima koji su prethodno procesuirani zbog tuče u novogodišnjoj noći, ali da su pušteni na slobodu.

Pročitajte još...

„To je sukob dve grupe mladića koji je počeo tokom novogodišnje noći. Nisu procesuirani u smislu zadržavanja. Vodio se postupak protiv njih zbog učestvovanja u tuči i pušteni su na slobodu, u redovnom postupku. Međutim, oni su se ponovo sreli i tada je jedna grupa stavila mladića u automobil, tražila od njega da pozove nekog prijatelja koji treba da im donese 1.000 evra za navodnu štetu koju je ova druga grupa učinila. Mladić je uspeo da pobegne, policija je odmah reagovala. Svi su u pritvoru. Prekršioci su odmah privedeni“, rekao je Vulin.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar