Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dve grupe momaka, posle tuče koja se prethodne noći dogodila u jednom zlatiborskom naselju, danas su krenuli u novi obračun i pokušali otmicu momka iz protivničkog tabora kako bi od njegovog oca iznudili novac. 

Čajetinska policija danas je uhapsila petoricu mladića iz Beograda, posle potere koja je usledila nakom prijave oca dvadesetogodišnjaka iz Užica od koga su Beograđani tražili novac. Navodno u noćašnjoj tuči u kojoj su koristili tvrde predmete, grupa mladića u kojoj je bio i oteti Užičanin, nanela je materijalnu štetu Beograđanima.

Kako naš portal nezvanično saznaje, Beograđani su danas sreli mladog Užičanina i prisilno ga uveli u automobil a onda od njegovog oca tražili novac.

Otac je odmah obavestio policiju i sa svojim prijateljima krenuo u susret sinu koji se  nalazio se u automobilu grupe koja ga je otela. Pretpostavlja se da su dogovorili mesto susreta. Međutim, kada su videli da dolazi i policija, Beograđani su mladog Užičanina izbacili iz automobile i dali se u beg.

Otac otetog mladića krenuo je za momcma čiji automobil se kretao u pravcu naselja Potoci. Prema kazivanju očevidaca, automobil kojim su se kretali momci u begu, našao se na slepom putu i dok su pokušavali da se okrenu, na njih je naleteo otac mladog Užičanina, pa su se dva vozila sudarila.

Policija je ubrzo stigla i privela petoricu mladih Beograđana, pa je u toku rasvetljavanje ovog slučaja.

Prema nezvaničnim saznanjima jedan od momaka od ranije je poznat policiji, dok za ostale nema sličnih dokaza. Više javno tužilaštvo u Užicu, još uvek se nije izjasnilo da li je u pitanju otmica.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar