Foto: Printscreen/Tv Happy

Muškarac iz Kraljeva koji je uživo u petak u emisiji na „Hepiju“ pretio da „ozbiljno razmišlja da ubije suprugu i ćerku“, kako saznajemo, korisnik je Gerontološkog centra u Mataruškoj Banji, što je i sam rekao u svom uključenju.

Izvor iz ovog centra kaže da su ovog muškarca ranije već slali na psihijatriju bolnice u Kraljevu kako bi se izvršila procena njegovog psihičkog stanja, jer je pretio da će izvršiti samoubistvo.

„Posle praćenja i pregleda na psihijatriji, vraćen je u Gerontološki centar. Odnosno, Centar za socijalni rad je doneo takvu odluku. Kao i rešenje da postane korisnik. Ovaj centar se praktično ništa i ne pita, već samo sprovode odluke Centra za socijalni rad iz Kraljeva. Mislim da ovaj muškarac ima ozbiljnih zdavstvenih problema, a vratili ga kao da je sa njim sve u redu“, kaže izvor iz Georontološkog centra.

U međuvremenu, oglasio se MUP, koji je saopštio da su brzom intervencijom, uhapsili M. M. (69) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

„On se sumnjiči da se juče uključio u program jedne televizije i pretio svojoj bivšoj supruzi i ćerki. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu“, naveli su iz MUP.

Tužioc bi trebalo da donese odluku da li ima krivičnog dela, i da li će biti poslat na psihijatrijski pregled.

U suprotnom, ovaj muškarac može slobodno da se vrati u Gerontološki centar i da nastavi da se slobodno kreće.

Inače, tokom emisije „Posle ručka“ na televiziji Hepi, desilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je čovek, koji se predstavio kao Milorad, izjavio da „ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku“.

Na opšte zaprepašćenje svih prisutnih, voditeljka je zapitala da li je svestan izgovorenih reči i da govori u živom programu.

„Nikad u životu nisam udario. Zvale su policiju za nasilje u porodici i isterale me iz mog stana. Sad sam u staračkom domu, molio sam da me prime“, kazao je Milorad.

Rekao je da je svestan svojih reči i da bi to uradio zbog nepravde.

„To je moj stan, ja sam ga dobio od toplane. Isterale su me iz mog stana“, izjavio je ovaj muškarac.

BONUS VIDEO: Hapšenje dilera u Obrenovcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar