Foto: Printscreen/Tv Happy

Milorad Milenković iz Kraljeva, kako se predstavio, uključio se telefonskim putem u emisiju na TV Hepi i saopštio voditeljki, gostima u emsiji ali i celom auditorijumu da ozbiljno namerava da ubije suprugu i ćerku! Umesto da ga odmah isključe iz programa, oni su dozvolili da izvesni Milenković detaljno objasni zbog čega planira da presudi porodici, pravdajući se besmislicama, zbog čega javnost oštro kritikuje program i čeka reakciju nadležnih organa.

„Dobar dan, ja zovem iz Kraljeva, Miša mi je ime. Slušao sam malo pre kako je ubio ovaj ispred Centra za socijalni rad ženu. Ja imam namere da to isto uradim, ja mislim to ozbiljno da uradim i da odem u policiju i da kažem e, sad nasilje“, rekao je ovaj gledalac u programu uživo.

Voditeljka ga je šokirano pitala: „Vi hoćete da ubijete vašu ženu i dete?“

A on je odgovorio: „Pa, radije bih dete ubio. Nikad ih u životu nisam uradio, ni jednu ni drugu. Zvale su policiju zbog nasilja u porodici, a ja sam spavao. Policija je došla i pitala šta radite, rekao sam da spavam, kažu mi evo ove vaše su zvale. Mesec dana zatvora i isterali su me iz mog stana, koji sam ja dobio od Toplane. One nemaju dan radnog staža, ni jedna ni druga. Nisam mogao da nađem sobu u Kraljevu, sad sam u staračkom domu“

Voditeljka je pokušala da ga prekine, on je nastavio da priča, a zatim ga je upitala da se ponovo predstavi. Kazao je da mu je ime Milorad Milenković.

„Da li znate da ste se uključili u program nacionalne televizije, rekli ime i prezime i da želite da ubijete ženu i ćerku“, upitala ga je voditeljka, a onda je usledio bizaran odgovor: „To želim od srca da uradim, toliko ozbiljno razmišljam o tome… Ali, ako ubijem ženu, ćerka će jedva da dočeka da proda stan, tako da bih najradije obe ubio.“

Na pitanje novinara Aleksandra Jovanovića koji je bio gost u emisiji da li je svestan da čini krivično delo, i konstataciju da mu je potrebna pomoć, on je upitao: „Je l vi čujete šta vam ja kažem? Oni su mene zatvorili iz čista mira! Ja bih to uradio i sam otišao u policiju!“ Voditeljka je pokušala da razjasni da li on zbog stana želi da ubije porodicu, on je rekao da je to zbog nepravde, jer je stan prepisao ženi koja ga je isterala iz stana.

Ispričao je i da je ovo što je izgovorio u emsiji govorio mnogima, kao i to da je kleo ćerku i da ona sada ne može da ostane u drugom stanju. Jovanović je konstatovao da ovaj gledalac nije za uključivanje u bilo koji program. Međutim, umesto da ga voditeljka odmah isključi iz programa, oni su nastavili da se prepucavaju u emisiji, tako da smo gnusne pretnje porodici ovog nesrećnog čoveka mogli da čujemo i nekoliko puta. Novinar Jovanović je u jednom trenutku čak i sugerisao voditeljki da možda ne bi trebalo „ovoliko“ da pušta da priča.

Ovakva bizarna izjava šokirala je javnost u Srbiji, a društvene mreže su se zapalile zbog velikog broja negativnih komentara. Kako navode korisnici ali i nalaže zdrav razum i krivični zakonik, ovom čoveku se što pre mora stati na put.

Bonus video: Crnogorski AEM zabranio TV Happy – šta kaže REM? 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar