Uhapšen sin bivšeg predsednika Nacionalnog saveta Albanaca

Hronika 24. jun. 202110:05
Podeli:
Foto:EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

U velikoj policijskoj akciji u Prištini između ostalih uhapšen je Fatlum Musliu, sin pokojnog Jonuza Musliua, nekadašnjeg predsednika Saveta Albanaca i brat aktuelnog zamenika predsednika opstine Šćiprima Mulisu.

Kako izvestavaju kosovski mediji u nedelju u Prištini među 10 osoba kod kojih je pronađena veća količina droge i oružja. Kod uhapšene grupe pronađeno je preko 82 kilograma marihuane, oružje i lekovi. Akcija je izvedena u subotu obvavljena u subotu i nedelju u tri lokacije Prištini, Uroševcu i Kosovskoj Mitrovici, navode Novosti.

Prema saopštenju prištinske policije, u akciji osim kosovske policije bili su i operativci Interpola Albanije i Italije.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je mlađi Musliu uhapšen.

Naime on je 2015. godine uhapšen u Srbiji, a Policija je tada pojasnila da je u akciji suzbijanja nelegalne trgovine akciznom robom, duvanom i duvanskim proizvodima, u saradnji sa BIA i po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, na teritoriji Vranja i Subotice zaplenjeno 2.650 kg rezanog duvana i 1.000 boksova raznih vrsta cigareta sa makedonskim akciznim markicama, prenosi Sinjah.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar