Marko Miljković

Policija na Novom Beogradu sinoć je uhapsila Marka Miljkovića, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određenmo mu je zadržavanje do 48 sati.

On je zadržan zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Pročitajte još:

„Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine“, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Podsećamo, mediji su juče preneli da je jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke na Bežanijskoj kosi u Beogradu, snimio kako u njihov dom dolaze pripadnici policije. Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam rekao uzvratio jajima. Miljković je potom pozvao i policiju u stan i bio vrlo besan. On je u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno besan.

Kako „Blic“ piše, Marko Miljković primljen je u Urgentni centar u pratnji policije. Potukao se usled čega je zadobio povrede glave i posekotine po telu.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare