Divostin pošta Foto:Nova.rs

Kragujevačka policija brzom i efikasnom akcijom, uhapsila je M.M. (34) iz Kragujevca koji je jutros sa još jednom osobom, naoružan pištoljem i sa fantomkom na licu, opljačkao poštu u selu Divostin kod Kragujevca. Sumnja se da su oni ukrali oko million dinara, a policija je pronašla 860.000 i vratila ga pošti.

Razbojništvo u pošti u Divostinu dogodilo se jutros oko 9 sati i 30 minuta, a policija je ubrzo izašla na teren i opkolila šumu u koju su dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša pobegla. U brzoj akciji uhapšen je jedan od razbojnika M.M. (34) iz Kragujevca, a za drugim pljačkašem policija intenzivno traga.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, pljačkaši su u ovom razbojništvu koristili ukradeno vozilo marke „jugo“ kragujevačkih registarskih oznaka, koje su tokom bekstva ostavili na putu ka šumi u jednom zaseoku Divostina. Oni su kako nezvanično saznajemo, tokom bekstva bacilli deo ukradenog novca koji je policija kasnije pronašla i vratila pošti.

ukradeno vozilo Foto:Nova.rs

Napadači su tokom pljačke zaposlenima u pošti pretili oružjem, ali na sreću niko nije povređen.

Osumnjičenom i uhapšenom M.M određeno je zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu, saopteno je iz Policijske uprave u Kragujevcu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar