Ilustracija Foto: Printscreen MUP Srbije/video

Trojica muškaraca su uhapšena zbog sumnje da su u utorak u selu Pambukovica kod Uba silovali tridesetčetvorogodišnju ženu.

Lisice su stavljene S. G. (28), N. P. (30) i Ž. L. (33), svoj trojici iz Uba. Silovanje je u utorak u jutarnjim časovima ubskoj policiji prijavila žrtva, prepričavši pakao koji joj se dogodio te noći, kada su joj oko pola sata nakon ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Pambukovici prišla trojica nepoznatih muškaraca.

Najpre su je, kako je navela, pozvali da im se pridruži za stolom za kojim su sedeli, a potom joj predložili da se sa njima odveze u nepoznatom pravcu.

„Ona je to odbila, ali su je na silu izveli iz objekta, ugurali na zadnje sedište automobila kojim su došli, a potom se odvezli do susednog sela Sovljak i zaustavili se u dvorištu jednog seoskog domaćinstva. Nakon toga, vozač automobila je zahtevao da svu trojicu oralno zadovolji, što je ona odbila. Usledilo je šamaranje i udarac pesnicom u lice od strane jednog od silovatelja, a potom je jedan od njih naterao da skine garderobu, nagu je vukao do bunara u dvorištu i pretio da će je baciti u njega ukoliko oralno ne zadovolji svu trojicu. Nesrećna žena je potom to učinila“, prepričava šta se dogodilo pouzdani izvor “Blica” iz istrage ovog slučaja.

Muke silovane žene završile su se tako što su je ponovo vratili u vozilo, odvezli do obližnje benzinske stanice i tu je ostavili, uz pretnju da će je ukoliko prijavi šta se dogodilo pronaći i ubiti.

Žena je, međutim, otišla u policijsku stanicu u Ubu i prijavila silovanje. Pregledana je, takođe, u ubskom Domu zdravlja.

Brzom akcijom ubske policije silovatelji su identifikovani i uhapšeni. Tužilac ih tereti za krivično delo silovanje iz člana 178 stav 3 Krivičnog zakona Srbije, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu im je odredio jednomesečni pritvor.

Bonus video: U nastavku akcije „Armagedon“ uhapšeno 14 pedofila

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar