Hapšenje u Novom Sadu Foto:MUP Srbije/PU Novi Sad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su V.K. (2001.) , M.M. (2001.) i V.E. (2001.) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda. Oni su pretukli Uroša Vujovića, sina fudbalskog sudije Maja Vujovića, koji među novosadskim navijačima pokušava da se nametne kao novi “vođa”.

Pročitajte još:

Ovo mesto na tribinama “Firme” ostalo je upražnjeni nakon hapšenja Slobodana Milutinovića Snajpera, koji se nalazi u pritvoru zbog nasilja nad bivšom devojkom.

Prema video snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako kod Sportskog centra “Meridiana” na Novom naselju, tokom jedne proslave na kojoj je bilo i devojaka, Vujović učestvuje najpre u koškanju sa grupom mladića ispred objekta, da bi ga oni potom pretukli.

Upozoravamo čitaoce da je snimak koji sledi izuzetno uznemirujuć.

Nezvanične informacije govore da je Vujović sklon ovakvim incidentima, a prošle godine je uhapšen zbog tuče u prostorijama kluba FK Vojvodina. On je 1. februara 2021, zajedno s Nemanjom Toprekom (23), pretukao Nikolu Ćuluma (22), ali je uhapšen tek nakon tri meseca. Dvojica napadača su za to vreme krili se u Republici Srpskoj, a po hapšenju im je određen pritvor od 48 sati.

BONUS VIDEO: Zapaljena vozila u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare