Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pomagač u ubistvu Luke Žižića, koje se dogodilo 28. aprila u njegovom kafiću "RItual" na Novom Beogradu, uhapšen je juče u Kraljevu.

On je uhapšen juče ujutru u Kraljevu, nakon čega je odveden na informativni razgovor, a potom sproveden u Beograd i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

On će danas biti saslušan kod tužioca.

Kako saznajemo, uhapšeni se tereti da je pomogao Stefanu M. (23), koji je osumnjičen da j izvršilac zločina, da se nakon istog sakrije u Kranjevu kod Kraljeva u jednoj kući.

Pročitajte još:

Kako „Blic“ saznajemo, uhapšeni pomagač je već bio u kućnom zatv#related-news_0oru u trenutku izvršenja novog krivičnog dela.

On je, kako smo ranije pisali, pozvao svog prijatelja i zamolio ga se u njegovoj kući na „par dana skloni jedan njegov prijatelj“. Vlasnik objekta je to dozvolio, ne shvatajući da je u pitanju mladić koji je počinio jeziv zločin.

Egzekutor Luke Žižića nalazi se u pritvoru koji mu je određen odmah nakon saslušanja na kom se branio ćutanjem.

Mladić je na mestu pao mrtav, a ubica se dao u beg.

U tom trenutku Žizićev brat i prijatelji su skočili na njega i počeli da ga tuku ali je osumnjičeni ipak uspeo da pobegne. Svoj električni trotinet sakrio je u žbunju i njime se brzo udaljio s mesta zločina.

Uhapšen je nekoliko dana kasnije na osnovu brojnih DNK tragova koje je ostavio za sobom.

Veruje se da je Stefan M. samo izvršilac zločina, a za nalogodavcem istog još se traga.

BONUS VIDEO:  Policijski uviđaj posle ubistva Luke Žižića u kafiću „Ritual“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar