Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs; privatna arhiva

Slavoljub J. ubio je sinoć Snežanu Đ. u kući u selu Rožanci u beogradskoj opštini Barajevo. Slavoljubov sinovac Tomislav kaže za naš portal da ništa nije moglo da sluti na tragediju, jer osim što je Slavoljub bio dobar čovek, koji mrava ne bi zgazio, tog jutra su ubijena i ubica zajedno pili kafu.

Snežana je ubijena u kući u Rožancima, nakon što joj je komšija Slavoljub nožem prerezao vrat, a potom zapalio kuću i sakrio se. Ipak, ubrzo su komšije došle da gase vatru, a nakon što je osumnjičeni uvideo da mu nema izlaza, pokušao je da sebi prereže vene.

Slavoljubovi rođaci još uvek su u šoku nakon saznanja da je Slavoljub bio svoju komšinicu, sa kojom je bio u normalnim odnosima.

„Ako znaš ti šta se desilo sa njim, znam i ja. Odgajao me je od kilo mesa, bio sam beba kada sam došao da živi u ovaj kraj, uzeli su me baba i deda i on me je odgajao. O tom čoveku nemam nijednu ružnu reč. Bio bih pravi idiot da kažem nešto ružno. Ako ne može da ti pomogne, ne može da ti odmogne, nikada nikom u životu. Zovi ga bilo šta da pomogne. Hoće“, objašnjava njegov sinovac Tomislav.

Dodaje da je juče oko 14 sati bio sa njim.

„Došao sam iz Beograda da zamenim automobil. Ušao sam u rikverc u njegovo dvorište. Moj stric i Snežana su sedeli zajedno, juče ujutru oko 7 sati, pili kafu i zajedno se smejali. Pitaju me hoću li da pijem sok, rekao sam ne mogu, žurim da zamenim gume. Nijedna ružna reč, ništa“, objašnjava Tomislav.

Od rođenog oca, a Slavoljubovog rođenog brata je saznao za zločin, oko 21.15 sati, kada mu je rekao da se zapalilo nešto kod komšinice Snežane.

„Zovem strica, on nedostupan. Pozvao sam Snežaninu ćerku Svetlanu i pitao šta se dešava u Rožancima, šta gori. Kaže, ‘Tomo, neko mi je ubio mamu’. Ja kažem ‘šta kažeš’, ‘ubio mi neko majku’, ponavlja. Odmah sam seo u kola i došao. Inspektorima sam dao izjavu kakav je on čovek. On me je odgajao, izveo na put, nikada problem nisam imao sa njim. Nikada ružnu reč nije rekao. Ako znate vi šta mu se dogodilo, znam i ja“, zaključuje Tomislav.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Rožancima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar