Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs

Nebojša Lakić (58) iz Kragujevca, koji se sumnjiči da je sekirom ubio svoju maćehu Miloranku (72) u porodičnoj kući u Cerovcu kod Kragujevca, danas je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu priznao zločin koji mu se stavlja na teret, potvrđeno je našem portalu u Tužilaštvu.

U krivičnoj prijavi za teško ubistvo koja je podneta Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navodi se da je Nebojša Lakić u nedelju 24. maja oko 22 i 30h, u porodičnoj kući u Cerovcu maćehi Miloranki, sekirom zadao više udaraca po telu i glavi u trenutku dok se ona nalazila u kupatilu.

Nebojša Lakić je na saslušanju priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret, a posle saslušanja viši javni tužilac je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Kragujevcu, predložio da se osumnjičenom odredi pritvor, kako ne bi uticao na svedoke.

Za teško ubistvo za koje se tereti Nebojša Lakić, zakonom je zaprećena kazna od 10 godina do doživotne robije.

Kako saznajemo, Nebojša Lakić se posle zločina sam predao policiji u Kragujevcu.

Podsećanja radi, Nebojša Lakić živeo je sa maćehom Milorankom u porodičnoj kući u Cerovcu. Bio je nezaposlen, a posle smrti oca Dragana koji je umro pre dve godine nastavio je da brine o svojoj maćehi. Komšije koje su užasnute ovim zločinom za naš portal su ranije izjavile da su se Nebojša i Miloranka lepo slagali i da među njima nije bilo problema. O motivu ubistva niko nije želeo da nagađa, ali sumnjaju da je razlog imovina, koja je podeljena posle Draganove smrti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar