Foto: Twitter/Kiklop the svevideći

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu ne želi da saopšti razloge zbog kojih je glumcu Draganu Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati, to jest koje su zakonske okolnosti za tu meru, nakon što je sinoć oko četiri sata napao reditelja Predraga Antonijevića.

„Po nalogu našeg tužilaštva, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Tužilaštvo neće saopštavati više informacija dok Bjelogrlić sutra ne bude došao na saslušanje. Takvo je pravilo. Kada bude saslušan, nakon toga ćemo u zavisnosti od procene da vidimo na dalje šta će biti i koje će mere biti. Rešenje o zadržavanju je uručeno i u njemu se nalazi obrazloženje, koje je dobio i njegov pravni zastupnik, kao i on. U toku je predistražni postupak, pa kada bude saslušan, počeće sa krivičnim postupkom. Tužilac sarađuje kao i uvek sa policijom i to su njihove procene“, kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Ranije danas, objavili smo da je Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, ali razlozi zbog kojih su određeni, nisu saopšteni.

Podsećanja radi, Bjelogrlić je sinoć oko 4 sata u hotelu „Ambasador“ u Nišu napao Antonijevića. Kako se može videti na video snimku, Antonijević je sedeo kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga pesnicom u lice. Reditelj je pokušao nogama da se odbrani, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće i udario ga je još nekoliko puta u glavu. Sve to pokušao je da spreči pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo sa rediteljem Antonijevićem za stolom i producent Maksa Ćatović. Bjelogrliću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare