Foto: N1

Povodom objave glumice Danijele Štanjfeld na društvenoj meži Tviter da je pre tri meseca javnom tužiocu dala audio snimak priznanja njenog silovatelja, kao i da od tad više ništa nije čula o tome, reagovalo je Više javno tužilaštvo, iz kog kažu da je taj predmet u predistražnoj fazi, jer se još prikupljaju dokazi.

Danijela Štajfeld u svojoj izjavi nije dala podatke na osnovu kojih bi se mogao utvrditi identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela„, kažu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Povodom ovog slučaja oglasio se i MUP Srbije koji je obavestio javnost da su netačne tvrdnje da je glumica Danijela Štajnfeld pre tri meseca njima predala audio snimak.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da su netačne tvrdnje Danijele Štajnfeld koja je na jednoj društvenoj mreži objavila da je policiji pre tri meseca predala audio snimak priznanja osobe koja je, kako je navela, priznala da ju je silovala. Policiji nije predala nikakav audio ni video materijal, već je napomenula da će taj materijal dostaviti naknadno. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane da svaki slučaj seksualnog zlostavljanja prijave policiji“, naveo je MUP Srbije u svom saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar