Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Društvene mreže

Žena V.J. (30) iz Velike Drenove kod Trstenika, koja je ranjena iz vatrenog oružja kod Preševa kada je posle svađe u automobilu na nju pucao muškarac koji je potom izvršio samoubistvo, podlegla je teškim povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. Ona je ranjena u noći između 7. i 8. marta a podlegla je povredama juče, posle tačno mesec dana borbe za život. Niški lekari su učinili sve da joj spasu život ali su izuzetno teške povrede bile kobne.

„Pacijentkinja V.J. (30), koja je 08. marta, zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem, iz ZC Vranje dovezena u UC UKC Niš i nakon hirurškog zahvata bila hospitalizovana na Klinici za anesteziju, uprkos svim naporima lekara niškog Univerzitetskog kliničkog centra, juče je podlegla povredama“, potvrđeno je u UKC Niš.

Pročitajte još:

Kako je ranije pisano, ona je nakon ranjavanja i zbrinjavanja u bolnici 8.marta pola časa posle ponoći u Vranju prebačena u UKC Niš gde je operisana i hospitalizovana.

V. J. Foto: Društvene mreže

Podsećanja radi, muškarac (52) koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova. Makedonski državljanin ranio je iz vatrenog oružja prvo ženu, a potom pucao u sebe. On je podlegao povredama, a pucnjavi je prethodila svađa. Motivi ubistva i samoubistva nisu poznati, piše Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare