Foto: Aleksandra Petrović/Nova rs, Nemaja Jovanović/Nova.rs, Instagram

Saslušanje žene koja je bila u taksi vozilu koje je u noći masakra u selima kod Mladenovca oteo Uroš Blažić počelo je u 10 sati u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Prema informacijama koje posedujemo ona će u Tužilaštvu odgovarati na set pitanja koja se odnose na ponašanje Blažića nakon što je zaustavio taksi vozilo u kojem je ona bila putnik i naterao vozača taksija da ga vozi ka Kragujevcu.

„Ona bi trebalo da odgovori na pitanja u koje vreme je Blažić ušao u kola, kako je i gde ušao u vozilo, da ga opiše kako je izgledao, kao i da kaže da li je videla oružje kod Blažića i koje“, kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Pročitajte još:

Takođe, trudnica će odgovarati i na ponašanje Blažića nakon što je ušao u taksi, gde je sedeo i da li je pretio njoj i taksisti.

„Pitanja koja će joj postaviti tužilac ticaće se i toga šta je Blažić pričao tokom vožnje, da li je govorio o sebi, o zločinu, koliko je trajala vožnja i da li je nakon svega toga imala problema“, kaže izvor „Blica“.

Prema informacijama koje posedujemo, nakon što ona bude ispitana u tužilaštvu će dati iskaz i njen suprug, koji ju je čekao na naplatnoj rampi nakon otmice.

Podsetimo, Uroš Blažić je 4. maja u toku večeri započeo svoj krvavi pohod. On je u selu Malo Orašje ubio petoro meštana, od kojih najmlađa žrtva ima 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara. Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, nakon što je oteo taksistu i pretio mu da ga vozi.

VIDEO: Marija Milenković o masakru u Mladenovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar