Foto:Shutterstock

U zajedničkoj akciji novopazarske policije, Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i Višeg tužilaštva uhapšene su tri osobe zbog posedovanja nelegalnog držanja oružja, nezvanično saznaje radio Sto plus.

POGLEDAJTE JOŠ:

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšeni su E.R. (32), H.L. (40) i A.G. (24), a po nalogu nadležnog tužilaštva određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih objekata, kod E.R. pronašla i oduzela pištolj i četiri komada municije, kod H.L. 44 komada municije, a A.G. vazdušnu pušku i gasni pištolj.

Akcija je sprovedena u cilju rasvetljavanja ubistva Edina Hamidovića (48), administratora Fejsbuk stranice „Sjeničke novine“, za koje je osumnjičen E.L. (27).

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pretresla objekte u vlasništvu porodice i osoba povezanih sa osumnjičenim, koji je u bekstvu.

U sklopu iste akcije, policija je u objektu muškarca (55) iz Sjenice pronašla falsifikovani dokument sa Kosova i palicu.

Zbog toga je protiv njega, po nalogu Osnovnog tužilaštva u Sjenici, podneta krivična prijava zbog falsifikovanja, a prekršajna na osnovu Zakona o oružju.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar