Foto: Nova.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Cerovac kod Šapca, na putu Šabac-Valjevo, poginule su dve osobe na licu mesta, dok je trogodišnje dete preminulo od posledica teških povreda. Nesreća se dogodila prilikom sudara teretnog vozila, putničkog i motora. Poginuli su majka i dete, kao i motociklista, svi iz Šapca.

Pročitajte još:

Dete je bez znakova života dovezeno u šabačku bolnicu, saznajemo u Šabačkoj bolnici.

„Dete je usput reanimirano, ali je u samom startu bilo bez znakova života“, rečeno je za portal Nova.rs u šabačkoj hitnoj pomoći.

„Uprkos naporima lekara, nažalost, nastupio je smrtni ishod“, kaže naš sagovornik.

U nesreći je povređena i baka, koja je, kako pretpostavlja naš sagovornik, upravljala automobilom.

Prema našim informacijama, ona je u stabilnom stanju i bez većih povreda.

„Moram naglasiti da su to prve procene lekara hitne pomoći, ali će se dijagnostika sprovesti u šabačkoj bolnici“, navodi naš izvor.

„Baka nema vidljive povrede“, dodao je on.

Aleksandar Počuča, portparol PU Šabac kaže za Nova.rs da je udes bio stravičan, ali je i dalje u toku vuiđaj koji se sprovodi na licu mesta.

„Tužilac je izašao na lice mesta. Udes se dogodio u mestu Cerovac. Saobraćajjna nesreća je bila oko 12 časova u kojoj su učestvovali putničko i motorno vozilo. Dva osobe su poginule na licu mesta – vozač motocikla i ženska osoba iz automobila. Dete je bez svesti prevezeno u bolnicu, gde je podleglo povredama“, kaže Počuča.

BONUS VIDEO: Udes u Nišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram