Foto: Facebook

Andrea Kocić (35), koju je pre dva dana u Jagodini ubio emotivni partner Bojan Manojlović (46), doživljavala je nasilje i u prvom braku od strane svog supruga D.K., navedeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu.

Andrea je majka petoro dece, koju ima iz prvog braka, a kako pričaju njeni poznanici bila je u procesu razvoda od supruga D.K.

„Utvrđeno je da su prema suprugu sada pokojne A.K., D.K. iz Jagodine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, gde se kao žrtva javlja njegova supruga, sada pokojna A.K. iz Jagodine“, saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini za „Blic“.

Pročitajte još:

Kobne noći, Andrea je bila u stanu svog partnera Bojana, a kako se sumnja, nakon svađe, nasilnik je nasrnuo na ženu i pretukao je do smrti. Deca u kobnom momentu nisu bila sa majkom.

Obdukcija je odrađena, ali se još uvek čekaju rezultati.

Prijatelji ubijene Andree u šoku su zbog njenog ubistva. Prema rečima njene prijateljice, nijedna žena, majka, drug, prijatelj, sestra nije zaslužila takvu smrt.

„Vest sam primila jutros. Njega ne poznajem. Ne znam ni gde su deca. Mogu samo da kažem da je bila jedna dobra duša, žena vesele naravi, dobar drug i čovek. Bog da joj dušu prosti, anđeli s njom!“, rekla nam je njena prijateljica.

Ubica maltretirao svoju porodicu

Kako je „Blic“ već objavio, Bojan već ima istoriju nasilja, a bio je prijavljen za porodično nasilje prema članovima svoje porodice.

Jagodina ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Proverom kroz pisarnicu OJT Jagodina utvrđeno je da su u ranijem periodu protiv Bojana Manojlovića iz Jagodiine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, ali ne prema sada pokojnoj A.K., već protiv drugih članova njegove porodice“, saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini za „Blic“.

Andrea je deseta ubijena žena u Srbiji od početka godine.

BONUS VIDEO: Velika akcija na Batrovcima: Zaplenjen kokain vredan milion evra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar