Foto: Facebook

Bojan M. (46) uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao vanbračnu partnerku i majku petoro dece Andreu K . (35) koja je od nanetih povreda preminula u stanu u Jagodini. Prema rečima sagovornika Nova.rs, osumnjičeni Bojan M. je heroinski zavisnik i poznat je po problematičnom ponašanju.

Zločin se dogodio u noći između ponedeljka i utorka.

„Pretpostavlja se da je žena preminula u utorak oko tri sata posle ponoći. Policija je uhapsila Bojana zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, odnosno sumnje da je tukao A.K. i da je smrt nastupila usled posedica prebijanja“, rekao je naš izvor ranije.

Pročitajte još:

Prema rečima sagovornika Nova.rs, uhapšeni Bojan bio je poznat po problematičnom ponašanju.

„On je narkoman, heroinski zavisnik, stalno je pravio probleme, krao je i pljačkao. Andrea i on su bili u vezi. Ona ima decu iz ranijeg braka, s bivšim suprugom je u procesu razvoda“, kaže naš sagovornik.

Sa druge strane, komšije navode da Andreu nisu viđali.

„Kada smo čuli da se dogodilo ubistvo pomislili smo da je Bojan ubio svoju majku. Ona je dolazila povremeno kod njega, čistila mu i donosila hranu. Tu ženu nismo viđali, pretpostavljam da je skoro počela da dolazi“, kaže komšija i dodaje:

„U poslednje vreme nismo imali problem s njim, bila je pre nekoliko godina jedna situacija, kada je vikao na decu u komšiluku. Roditelji su se pobunili i od tada nam se on ne javlja.“

Podsetimo, osumnjičeni Bojan M. je uhapšen nakon stravičnog zločina.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar