Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Beživotna tela muškarca M.Ž. (41) iz Velikog Gradišta i M.S. (31) koja ima prijavljeno boravište u Pančevu, pronađena su danas popodne oko 15 časova u Sterijinoj ulici u širem centru Pančeva u putničkom automobilu marke "golf".

Kako Nova.rs saznaje tela su pronađena u automobilu ispred zgrade u kojoj je živela Pančevka, a na telu su uočene prostrelne rane na glavi, a pronađen je i pištolj u automobilu.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Beživotno telo M.S. bilo je na vozačevom mestu, dok je telo muškarca M.Ž. bilo na suvozačevom. Inače, sivi „golf“ u kom je počinjeno ubistvo i samoubistvo bio je uredno parkiran na jednom od parking mesta ispred zgrade.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Nisam čula pucnje. Ženu koja je ubijena viđala sam povremeno i znam da je živela u zgradi“, kratko je prokomentarisala jedna od komšinica, koja je isnsistirala na anonimnosti.

Ostatak komšiluka nije bio raspoložen za komentare.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Inače, na samom ulazu u zgradu postoji i sigurnosna kamera, ali je veliko pitanje da li je ona snimila šta se tačno dogodilo….

Kako je rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu za Nova.rs, biće naređena sudsko-medicinska obdukcija, te će detalji biti poznati nakon nje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar