Podeli
Foto: Nova.rs

U strašnom zločinu koji je jutros otkriven u selu Voljavča kod Jagodine preminula je mlada žena Sara R. (23), a za njenu smrt prvo je bio osumnjičen Vladimir R. (40) sa kojim je živela, ali je istraga utvrdila da se predozirala narkoticima.

Smrt nesrećne žene u porodičnoj kući prijavio je njen nevenčani partner, Vladimir M, koji je bio uhapšen zbog sumnje da je izvršio ovaj zločin.
Policija je obavila uviđaj i naložila obdukciju tela, na kojem je bilo fizičkih povreda i tragova ujeda po glavi, ali one nisu bile uzrok njene smrti, nego, kako je gore navedeno, prekomerna doza opijata.

Ovaj zločin uznemirio je meštane Voljavče, a tetka ubijene Sare R. vidno potrešena i u šoku priča da je Sara godinama živela u ‘’strahu i batinama’’.
‘’Pokušavali smo da je izbavimo iz tog zla, ali nikako nismo mogli. Živela je pod stalnim pretnjama i nije smela da ga ostavi’’ u neverici priča tetka Nataša Mehović.

Ona dodaje da je Vladimir M. imao veliku kontrolu nad Sarom, navodeći da joj je davao razne narkotike i alkohol, posle čega ju je podvodio za novac.

ubistvo u Jagodini Foto:Nova.rs

‘’Bila je u stalnom strahu od njega, a nedavno je rodila i drugo dete. Mi smo je zvali da sa decom dođe kod nas, ali nije smela da ga napusti. Vladimir joj je zabranio svaki kontakt sa porodicom. Krišom je dolazila na kratko, a svaki put smo joj videli modrice na telu’’ neutešno priča Nataša, dodajući da su Vladimirovu, preku narav, osećali svi u porodici.

Prema njenim rečima, on ih je više puta fizički napadao i upućivao brojne pretnje ukoliko se budu mešali u odnos između njega i Sare.
Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao naš portal, Vladimir M. koji se sumnjičio za Sarino ubistvo proveo je u zatvoru 15 godina.
Nevančani supružnici Sara R.(23) i Vladimr M. (40) imaju dvoje dece, dečaka od godinu i po dana i devojčicu od tri meseca. Njihove komšije navode da su se u selo Voljavča doselili pre nešto više od godinu dana, kada su kupili trošnu kuću. Živeli su sa decom i Vladimirovom majkom, a prema svedočenju komšija, zbog porodičnog nasilja u njihovom domu, u poslednje vreme je često intervenisala policija.

Istraga o ovom zločinu je u toku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar