ubistvo u Jagodini Foto:Nova.rs

Vladimir M. (40) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju devojku Saru R. (22) u kući u selu Voljavče kod Jagodine. Prema informacijama do kojih je došao naš portal, ubijena devojka je u vezu sa osumnjičenim za njeno ubistvo ušla dok se navodno bavila prostitucijom.

„Ubijena Sara je bila Romkinja, bavila se prostitucijom. Vladimir ju je tako i upoznao i uzeo pod svoje. Imali su dvoje dece, ali su oduvek bili problematični“, kažu meštani.

Kako Nova.rs još saznaje od meštana sela, Vladimir M. (40) i Sara R.(22) nedavno su se tu doselili gde su pre oko godinu i po dana kupili trošnu kuću. Oni su tu živeli sa Vladimirovom majkom, a iz vanbračne zajednice dobili su dvoje dece. Meštani navode da imaju dečaka od 1,5 godina, a Sara je pre tri meseca rodila i devojčicu. Komišije ovog para, za naš portal kažu da je Vladimir svojevremeno bio i u zatvoru, ali ne mogu sa sigurnoču da potvrde zbog čega.

U međuvremenu, pojavili su se novi detalji ubistva u kojima se navodi da je Sara preminula od batina i da je imala ujede po telu i glavi. Na terenu je policija koja radi na rasvetljivanju slučaja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar