Teška saobraćajka kod Uba: Poginula dva muškarca

Hronika 05. jul. 202009:21
Podeli:
Ilustracija Foto:Shutterstock

Miloš R. (50) i Aleksandar M. (45) iz Vrela kod Uba poginuli su u petak kada je "golf" u kome su bili podleteo pod kamion kojim je upravljao D. K. iz Uba u mestu Trlić, kada su se vraćali iz kafane.

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati na putu Debrc-Ub-Koceljeva.

„Miloš je kobnog dana vozio „golf“ smrti kada je, verovatno usled neprilagođene brzine i klizavog kolovoza zbog kiše koja je padala, izgubio kontrolu na autom i podleteo pod kamion, koji je bio u suprotnoj traci. Kamion je imao i prikolicu, tako da je udes bio stravičan, vozilo je bukvalno bilo smrskano“, rekao je izvor za Kurir i dodao:

„Oni nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima i poginuli su na licu mesta. Prema rečima meštana Vrela, nastradali muškarci bili su vredni i pošteni ljudi koji su se bavili građevinom.

„Tuga! Oni su bili stubovi svojih porodica. Miloš je iza sebe ostavio sina, koji je završio osmi razred, i suprugu, koja je domaćica. Jedno vreme radio je i u inostranstvu. Kao da je znao da će poginuti, prošli vikend organizovao je druženje za drugare njegovog sina. Pekao im je prase i napravili su dobru žurku“, kaže komšija i dodaje:

„Ni kod Aleksandra nije bolja situacija. Pored sina, ćerke i žene, imao je oca i majku. On je jedini donosio novac u kuću. Priča se po selu da su kobnog dana išli da dogovaraju neki posao. Bili su možda u kafani i popili koju čašicu više, ali to sad nije ni bitno, tragedija“, tvrde meštani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar