Foto: Printscreen Rts

Rođena braća Nenad (41) i Dejan (36) P. poginuli su rano jutros oko 5:25 u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Batajničkom drumu, javlja RTS.

Nesreća se dogodila u blizini Batajničkog aerodroma u Ulici pukovnika Milenka Pavlovića, kada je vozilo marke „golf“ sa dve mlađe muške osobe izletelo sa puta. Kako javlja Pink.rs, reč je o dva rođena brata starosti 32 i 46 godina, piše Blic.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama nesreća se dogodila kada je vozač automobila marke „golf“ koji se kretao iz pravca Pazove ka Batajnici izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je automobil sleteo sa puta i prevrnuo se. Zbog velike brzine autombil se raspao a dvojica braće su stradala na mestu nesreće.

Doktorka Đurđa Filipović rekla je za RTS da su poginule dve mlađe osobe i da su ekipe Hitne pomoći mogle samo da konstatuju smrt.

Foto: Printscreen Rts

U toku je uviđaj, saobraćaj je otežan u ovom delu grada.

Foto: Printscreen Rts

U Beogradu su se u toku noći dogodile još dve saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe lakše povređene i prevezene u Urgentni centar. Povređen je jedan biciklista u udesu u 20.47 i dvadesetdevetogodišnja žena u nezgodi koja se dogodila u 22.52. Tokom noći, Hitna pomoć je intervenisala 120 puta, od toga 19 na javnim mestima.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare