Policija, uviđaj, uvidjaj
Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Niška policija je prošlog vikenda zbog izazivanja saobraćajne nezgode zadržala 53-godišnjaka koji je bio za volanom sa 2,74 promila alkohola u krvi, te je sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu, kao i 32-godišnjeg taksistu jer je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i tom prilikom udario u dva parkirana automobila i oštetio ih.

Policija je zadržala 53-godišnjeg vozača „pežoa“ koji je 24. aprila vozio u pijanom stanju, te je izazvao saobraćajnu nezgodu.

„Prekršajni sud u Nišu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 10 meseci“, navode iz policije.

Dodaju da se druga nezgoda dogodila istog dana, a nju je izazvao 32-godišnji taksista koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a u vozilu je bio sam.

„Prekršajni sud u Nišu mu je izrekao kaznu od 50.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od šest meseci i 10 kaznenih poena“, piše u saopštenju.

Iz policije apeluju na sve vozače da poštuju ograničenja brzine i da ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola i psihoaktinih supstanci.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar